Farmakológia a medicína

Vedecké články

Šialené: Bugár sa pred médiami chválil, že bude podporovať korupciu

Najšialenejšia vec v dejinách slovenskej politiky, aká sa kedy stala. Béla Bugár otvorene do médii povedal, že bude Roberta Fica podporovať v korupcii. To je naozaj neuveriteľné a šialené. Bugár je cynický človek bez akejkoľvek chrbtovej kosti. Begár je politik, ktorého najviac nenávidím.
Prisahám ja na Vášho Boha, že radšej budem by som volil Kotlebu ako Béla Bugára, ktorý má dokonca takú drzosť, že do médii sa chváli, ako bude podporovať korupciu. Charakter rozhoduje!, sa píše na Bugárovych bilbordoch. Takže vidíme, aký je Béla Bugár etický charakter.
Prisahám ja na Vášho Boha, že ak by som bol ja pri politickej moci, tak Béla Bugár by išiel na šibenicu ako prvý!!!

Čo je to vlastne Kostkova klinika? Kostkova klinika je nástroj prania špinavých peňazí, je to zlodejský zdravotnícky "nástroj". Všeobecná zdravotná poisťovňa platí Kostkovej klinike za fiktívne neexistujúce zdravotnícke úkony obrovské milióny EUR!!!!! A Béla Bugár sa otvorene priznal, že bude Ficovi Kostkovú kliniku tolerovať
http://www.cas.sk/clanok/377292/bugar-sa-vyjadril-ku-kauze-kostka-taketo-slova-by-ste-necakali/

Vždy som Bugára tak hrozne nenávidel, ten jeho hnusný, horký, nechutný ksicht a tie jeho hrozné grimasy. Fuj, Fuj fuj, nemôžem sa na neho ani dívať! Keby som ho stretol na ulici, hneď by dostal odo mňa pľuvanec!!

0 Comments

    Basic HTML tags are allowed.